Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte602g295kcal3g67.4g0.6g6g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)459g298kcal14.7g22g16.1g0g
Leivinjauhe14g24kcal0.7g5.2g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl482g1784kcal57.9g356.7g10.1g16.9g
Kananmuna kuoreton234g335kcal28.1g0g23.4g0g
Sokeri301g1221kcal0g300.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen347g1907kcal3.5g3.5g208g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11822kcal216.2g1530.2g516.4g46.2g
Valittu annoskoko2500g5911kcal108.1g765.1g258.2g23.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2956kcal54.1g382.6g129.1g11.6g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983