Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)486g3497kcal3.9g3.9g388.5g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 777g2666kcal79.2g543.9g9.3g27.2g
Kananmuna kuoreton 427g610kcal53.4g1.3g43.8g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 97g44kcal2.9g4.7g1.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 23g86kcal4.3g2.6g5.1g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19359kcal288.4g2478.6g896.4g68.6g
Valittu annoskoko2500g9679kcal144.2g1239.3g448.2g34.3g
Annoskoko puolitettuna1250g4840kcal72.1g619.7g224.1g17.2g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925