Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 430g613kcal53.7g1.3g44g0g
Sokeri 498g2022kcal0g497.5g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)391g2813kcal3.1g3.1g312.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 508g1742kcal51.7g355.5g6.1g17.8g
Leivinjauhe 20g34kcal1g7.4g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 195g89kcal5.9g9.4g2.9g0g
Sokeri 166g674kcal0g165.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 59g27kcal1.8g2.8g0.9g0g
Mantelilastu (A la meira)195g1172kcal46.9g12.9g105.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18638kcal336.2g2166g944.8g38.6g
Valittu annoskoko2500g9319kcal168.1g1083g472.4g19.3g
Annoskoko puolitettuna1250g4660kcal84.1g541.5g236.2g9.7g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928