Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl318g1146kcal38.2g226g6.7g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)382g1165kcal37g234.1g7.6g55.4g
Fariinisokeri557g2261kcal0g556.4g0g0g
Voi 477g3463kcal5.7g1.9g388.1g0g
Muna, annos 60g191g167kcal14.4g1.6g11.6g0g
Mustikka metsä- 573g252kcal2.9g36.7g3.4g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16915kcal196.6g2114.6g834.8g148.6g
Valittu annoskoko2500g8457kcal98.3g1057.3g417.4g74.3g
Annoskoko puolitettuna1250g4229kcal49.2g528.7g208.7g37.2g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592