Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g319kcal0g0g35.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu35g28kcal0.6g6.3g0.3g0.7g
Currytahna punainen71g184kcal1.5g6.4g17g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g39kcal3g6.2g0.2g0.8g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g94g91kcal4g16.1g0.2g4.6g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g944g1653kcal14.2g23.6g165.3g0g
Katkarapu 1275g872kcal184.1g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6375kcal415g117.8g464.8g12.4g
Valittu annoskoko2500g3188kcal207.5g58.9g232.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1594kcal103.8g29.5g116.2g3.1g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666