Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 1136g242kcal10.7g28.4g3.4g21.6g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1136g3296kcal295.5g0g238.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 227g2008kcal0g0g227g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11090kcal612.4g56.8g938g43.2g
Valittu annoskoko2500g5545kcal306.2g28.4g469g21.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2773kcal153.1g14.2g234.5g10.8g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672