Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi484g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 484g306kcal14.5g23.2g16.9g0g
Uudet perunat keitetty774g588kcal13.2g124.6g1.5g7.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g252g70kcal1.5g15g0.5g6.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g121g339kcal23g0g26.6g0g
Keräkaali, 100g193g46kcal2.3g6.6g0.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2803kcal114g357.4g92.6g42.8g
Valittu annoskoko2500g1401kcal57g178.7g46.3g21.4g
Annoskoko puolitettuna1250g701kcal28.5g89.4g23.2g10.7g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745