Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g679g1154kcal129g0g67.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 679g231kcal7.5g36.7g1.4g19.7g
Vesi, vesijohtovesi 1018g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Mustapippuri, annos 1g1.7g3.9kcal0.2g0.7g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.1g18kcal0.5g3.9g0.1g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g10g36kcal1.8g4.5g2.3g1.1g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g44kcal2.2g2g3.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3019kcal284.6g103.8g150.2g44.6g
Valittu annoskoko2500g1509kcal142.3g51.9g75.1g22.3g
Annoskoko puolitettuna1250g755kcal71.2g26g37.6g11.2g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303