Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g1363g5316kcal81.8g419.8g369.4g185.4g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g136g545kcal0.7g117.2g6.8g0g
Vesi409g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 46g105kcal0.3g25g0g0.4g
Mustikka metsä- 491g216kcal2.5g31.4g2.9g16.2g
Sokeri 55g221kcal0g54.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12807kcal170.6g1295.8g758.2g404g
Valittu annoskoko2500g6404kcal85.3g647.9g379.1g202g
Annoskoko puolitettuna1250g3202kcal42.7g324g189.6g101g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448