Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 926g777kcal169g0g10.2g0g
Tomaatti, tuore198g40kcal1.2g7.5g0.6g2.8g
Sipuli, tuore198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Papu, ohut vihreä, pirkka132g36kcal2.5g5.6g0.3g3.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g265g159kcal9.8g19.3g5.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki159g127kcal20.6g3.2g3.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 132g32kcal2.4g2.9g0.4g3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 132g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g66g20kcal0.7g2.6g0.2g0g
Tilli, tuore 132g40kcal4.9g1.2g1.1g2.8g
Sitruunamehu, laimentamaton66g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 27g103kcal0.6g0.6g11.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia66g99kcal11.2g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3090kcal463.6g112.2g78.4g37.2g
Valittu annoskoko2500g1545kcal231.8g56.1g39.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna1250g773kcal115.9g28.1g19.6g9.3g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469