Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 679g172kcal3.4g28.5g1.4g12.9g
Kaali, valkokaali251g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Parsakaali brokkoli 59g21kcal2.7g1.2g0.2g1.5g
Timjami 5.9g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 1181g2719kcal148.9g9g234.8g0.2g
Oliiviöljy 148g1305kcal0g0g147.6g0g
Persilja 118g32kcal1.6g1.3g0.2g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8667kcal321.8g105.8g770.4g65g
Valittu annoskoko2500g4334kcal160.9g52.9g385.2g32.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2167kcal80.5g26.5g192.6g16.3g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996