Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali774g163kcal9.3g26.3g1.5g16.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 309g704kcal58.8g0g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)433g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Porkkana 186g61kcal1.2g10.3g0.4g4.7g
Vesi774g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2143kcal153.8g122.8g111g57.6g
Valittu annoskoko2500g1072kcal76.9g61.4g55.5g28.8g
Annoskoko puolitettuna1250g536kcal38.5g30.7g27.8g14.4g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302196