Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g658g507kcal15.1g3.3g48g0g
Sipuli 483g146kcal6g23.2g1g8.2g
Vesi877g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g151kcal4.5g30.7g0.5g1.5g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 439g527kcal13.7g19.7g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2659kcal78.6g153.8g186.8g19.4g
Valittu annoskoko2500g1330kcal39.3g76.9g93.4g9.7g
Annoskoko puolitettuna1250g665kcal19.7g38.5g46.7g4.9g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612