Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g801g1041kcal128.2g0g59.3g0g
Maustekurkku364g60kcal2.5g10.9g0.4g6.6g
Sipuli (kuorittu)243g66kcal3.2g11.7g0.5g4.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka243g24kcal2.7g1.9g0.5g2.4g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g121g17kcal1.7g1.8g0.2g1.5g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 461g1371kcal6.9g29.4g138.3g0.2g
Kananmuna, keitetty 267g381kcal33.4g0.8g27.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5921kcal357.2g113g453.2g29.6g
Valittu annoskoko2500g2960kcal178.6g56.5g226.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1480kcal89.3g28.3g113.3g7.4g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780