Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1313g237kcal7.4g32.8g5.3g9.2g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio84g184kcal6.7g21.7g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 597g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g497g1392kcal94.5g0.1g109.4g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu10g90kcal0g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3805kcal217.2g109.2g261.8g18.4g
Valittu annoskoko2500g1902kcal108.6g54.6g130.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g951kcal54.3g27.3g65.5g4.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965