Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g208g1521kcal2.1g2.1g166.7g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g1563g5234kcal203.1g1062.5g23.4g100g
Kanttarelli, tuore, annos 50g260g39kcal4.7g1g1.3g5.7g
Sipuli (kuorittu)156g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g52g25kcal0.8g3.8g0.6g1.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g260g1010kcal85.9g0g74g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15743kcal597.2g2153.8g532.6g220g
Valittu annoskoko2500g7871kcal298.6g1076.9g266.3g110g
Annoskoko puolitettuna1250g3936kcal149.3g538.5g133.2g55g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333