LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 395g563kcal49.4g1.2g40.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g593kcal3.6g5.4g62.8g0g
Voi 50g365kcal0.6g0.2g40.9g0g
Katkarapu 897g614kcal129.6g0g9.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 359g1095kcal12.6g15g107.7g1.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 180g498kcal3.6g5.4g50.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton81g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Emmental, sinileima359g1364kcal104.1g0g104.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10215kcal607.4g57g832.4g3.8g
Valittu annoskoko2500g5107kcal303.7g28.5g416.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2554kcal151.9g14.3g208.1g1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996