Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1509g954kcal45.3g72.4g52.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 490g1683kcal50g343.2g5.9g17.2g
Kananmuna 50g(kpl)302g380kcal33.2g0.9g27.2g0g
Sokeri45g184kcal0g45.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Rypsiöljy 136g1201kcal0g0g135.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8948kcal257g959.2g443.4g34.4g
Valittu annoskoko2500g4474kcal128.5g479.6g221.7g17.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2237kcal64.3g239.8g110.9g8.6g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268