Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1230g295kcal14.8g41.8g2.5g25.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g717g201kcal4.3g42.7g1.4g17.9g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g31g252kcal0g0g30.7g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.6g4.4kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi512g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1505kcal38.6g170.6g69.2g87.4g
Valittu annoskoko2500g752kcal19.3g85.3g34.6g43.7g
Annoskoko puolitettuna1250g376kcal9.7g42.7g17.3g21.9g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886