Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g796g741kcal8g175.2g8g8g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g87g26kcal0.6g9.5g0.2g2.6g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g693g2008kcal44.3g74.8g173.1g1.4g
Liivatelehti, gelatiini24g85kcal20.7g0g0g0g
Valkuainen (100g)87g36kcal8.5g1.3g0.1g0g
Sokeri294g1195kcal0g294g0g0g
Keksi, kaurakeksi 433g1959kcal27.1g260.4g86.3g14.6g
Voi 87g628kcal1g0.3g70.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13356kcal220.4g1631g676.2g53.2g
Valittu annoskoko2500g6678kcal110.2g815.5g338.1g26.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3339kcal55.1g407.8g169.1g13.3g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891