Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g807g984kcal180.7g0g28.6g0g
Porkkana 101g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g3g0.1g0.4g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g504g25kcal0.8g1g2g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1009g252kcal13.1g42.4g2g0g
Basilika, tuore 25g6.8kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2973kcal400g114.4g94g18.4g
Valittu annoskoko2500g1486kcal200g57.2g47g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g743kcal100g28.6g23.5g4.6g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234