Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1092g1856kcal131g0g109.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)30g84kcal2.8g5.4g5.7g0.2g
Vesi546g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)682g409kcal6.8g30.7g27.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g281kcal8.3g57.3g1g2.9g
Rypsiöljy 68g603kcal0g0g68.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6467kcal297.8g186.8g422.8g6.2g
Valittu annoskoko2500g3234kcal148.9g93.4g211.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1617kcal74.5g46.7g105.7g1.6g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305475