Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g1773g6294kcal115.2g567.4g407.8g31.9g
Taloussuklaa, Fazer532g2739kcal20.7g297.9g159.6g28.2g
Kananmuna kuoreton 195g278kcal24.4g0.6g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18624kcal320.6g1731.8g1174.8g120.2g
Valittu annoskoko2500g9312kcal160.3g865.9g587.4g60.1g
Annoskoko puolitettuna1250g4656kcal80.2g433g293.7g30.1g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745