Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto837g2511kcal184.2g0g200.9g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g11g96kcal0g0g11.2g0g
Paprika punainen 536g157kcal5g24.1g2.1g10.2g
Parsakaali pakaste Rainbow1005g201kcal30.1g20.1g0g25.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g112g179kcal2.3g4.2g16.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6287kcal443.2g96.8g461.8g70.8g
Valittu annoskoko2500g3143kcal221.6g48.4g230.9g35.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1572kcal110.8g24.2g115.5g17.7g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235