Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 986g237kcal17.8g21.7g3g22.7g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)197g168kcal2g6.9g13.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 986g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Aurajuusto197g670kcal39.4g0g57.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2365kcal126g74.6g160.4g49.8g
Valittu annoskoko2500g1183kcal63g37.3g80.2g24.9g
Annoskoko puolitettuna1250g591kcal31.5g18.7g40.1g12.5g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251