Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1155g1917kcal219.4g0g115.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1126g383kcal15.8g67.6g5.6g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena87g329kcal0.9g79.7g0.4g0g
Ketsuppi, meira104g73kcal1.6g16.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5403kcal475.4g327.8g243.2g0g
Valittu annoskoko2500g2702kcal237.7g163.9g121.6g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1351kcal118.9g82g60.8g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365