Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1172g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 99g301kcal8.7g54.9g1.9g13.8g
Kaurahiutale 72g270kcal10.5g41.1g5.3g7.2g
Auringonkukansiemen 270g1606kcal62.2g34.1g133.8g16.2g
Siirappi 54g163kcal0.1g40.1g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 38g268kcal0.1g0g30.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 762g2613kcal77.6g533.1g9.1g26.7g
Kuivahiiva, annos 11g20g71kcal8.9g7.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10585kcal336.2g1422.4g363.2g127.8g
Valittu annoskoko2500g5293kcal168.1g711.2g181.6g63.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2646kcal84.1g355.6g90.8g32g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453