Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1611g1804kcal354.4g0g48.3g0g
Porkkanaraaste 200g336g91kcal2g17.8g0.7g8.4g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Korppujauho (Myllyn Paras)67g248kcal9.3g48.7g1.7g2.8g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.8g0g
Hirvenjauheliha oma saalis250g280kcal54.9g0g7.5g0g
Porkkanaraaste 200g52g14kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)10g39kcal1.4g7.5g0.3g0.4g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5410kcal851g172.8g156.8g31.4g
Valittu annoskoko2500g2705kcal425.5g86.4g78.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1352kcal212.8g43.2g39.2g7.9g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852