Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl425g128kcal19.6g8.1g1.3g6.8g
Kukkakaali 729g175kcal13.2g16g2.2g16.8g
Sipuli (kuorittu)109g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen486g160kcal16g23.8g0g0g
Vesi729g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1107kcal101g108.2g19.8g52.2g
Valittu annoskoko2500g553kcal50.5g54.1g9.9g26.1g
Annoskoko puolitettuna1250g277kcal25.3g27.1g5g13.1g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892