Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 157g538kcal9.5g118.8g1.1g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 493g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 68g21kcal0.8g3.3g0.1g1.2g
Keräkaali, 100g1232g296kcal14.8g41.9g2.5g25.9g
Jauheliha, sika-nauta 493g1092kcal86.3g0g83.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g166kcal0g0g18.5g0g
Hunaja 25g81kcal0.1g19.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g38kcal1.2g0.9g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4463kcal225.4g369.6g218.2g61.4g
Valittu annoskoko2500g2232kcal112.7g184.8g109.1g30.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1116kcal56.4g92.4g54.6g15.4g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308753