Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali630g133kcal7.6g21.4g1.3g13.2g
Porkkana 123g40kcal0.8g6.8g0.2g3.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g496g25kcal0.8g0.9g2g0.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g74g261kcal4.5g56.6g1.3g1.5g
Siirappi 30g90kcal0g22.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 397g903kcal75.4g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g496g164kcal16.4g24.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.1g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.6g0.3g11.2g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3695kcal244g285.4g172g40.4g
Valittu annoskoko2500g1847kcal122g142.7g86g20.2g
Annoskoko puolitettuna1250g924kcal61g71.4g43g10.1g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727