Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 808g288kcal1.3g57.4g0.7g16.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.1g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Margariini 60%, keskiarvo 303g1613kcal1g1.1g181.7g0g
Kananmuna kuoreton 333g475kcal41.6g1g34.2g0g
Sokeri 343g1393kcal0g343g0g0g
Maapähkinä 141g803kcal36.2g18.7g60.8g22.3g
Korppujauho 404g1479kcal42.4g302.5g4.2g21.4g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g40g137kcal4.8g24.2g1.1g4.8g
Leivinjauhe 20g36kcal1.1g7.6g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 101g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12561kcal263.4g1530.4g566g129.6g
Valittu annoskoko2500g6281kcal131.7g765.2g283g64.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3140kcal65.9g382.6g141.5g32.4g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739