Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g76g267kcal4.6g57.9g1.3g1.5g
Vesi448g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 897g344kcal9g61.9g1.8g22.4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha359g595kcal68.1g0g35.9g0g
Basilika, tuore 9g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)448g206kcal14.3g21.5g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.3g0.3g10.1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss67g225kcal14.8g0.1g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3610kcal249.2g292.2g149.8g51g
Valittu annoskoko2500g1805kcal124.6g146.1g74.9g25.5g
Annoskoko puolitettuna1250g903kcal62.3g73.1g37.5g12.8g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796