Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 952g151kcal7.1g19g1g19g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow25g64kcal2.5g2.5g5g0.4g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g95g238kcal5.5g3g22.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g959kcal32.6g58.2g57.2g42.4g
Valittu annoskoko2500g479kcal16.3g29.1g28.6g21.2g
Annoskoko puolitettuna1250g240kcal8.2g14.6g14.3g10.6g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093