Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 245g39kcal1.8g4.9g0.2g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g350g122kcal5.6g24.1g0.3g4.9g
Tonnikala vedessä, rainbow490g490kcal97.9g2.4g9.8g0g
Voi 350g2536kcal4.2g1.4g284.3g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 122g383kcal10.1g70.6g3.7g12.1g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1560kcal46.3g318.2g5.5g15.9g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150245g955kcal71g3.7g71g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12358kcal478.4g890.8g750.6g87.2g
Valittu annoskoko2500g6179kcal239.2g445.4g375.3g43.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3090kcal119.6g222.7g187.7g21.8g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094