Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta619g2230kcal80.5g433.6g13g21.7g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 349g499kcal43.7g1g35.8g0g
Sokeri 540g2192kcal0g539.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g212g1525kcal2.1g2.1g169.4g0g
Vesi318g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 424g151kcal0.7g30.1g0.4g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13404kcal256.2g2062.4g437.2g60.6g
Valittu annoskoko2500g6702kcal128.1g1031.2g218.6g30.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3351kcal64.1g515.6g109.3g15.2g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095