Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Sokeri 407g1653kcal0g406.9g0g0g
Rypsiöljy 288g2543kcal0g0g287.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 639g115kcal3.6g16g2.6g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 575g1973kcal58.6g402.6g6.9g20.1g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Rusina 192g561kcal5.4g115.2g1g18.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g128g767kcal30.7g8.4g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16009kcal251.2g1942g777.4g86.6g
Valittu annoskoko2500g8005kcal125.6g971g388.7g43.3g
Annoskoko puolitettuna1250g4002kcal62.8g485.5g194.4g21.7g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097