Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g287g315kcal8.6g9.2g28.7g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g447g246kcal7.6g29.5g10.7g5.4g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g321g963kcal27.3g173.4g14.4g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka917g1541kcal183.5g0g91.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g23g39kcal1.3g3.7g2.1g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g23g3kcal0g0.7g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio138g399kcal35.8g0g28.9g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%344g981kcal106.7g0g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8975kcal741.6g433g470g10.8g
Valittu annoskoko2500g4488kcal370.8g216.5g235g5.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2244kcal185.4g108.3g117.5g2.7g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364