Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g1128g1241kcal270.7g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)376g102kcal4.9g18g0.8g6.4g
Margariini 80% keskiarvo56g400kcal0.2g0.1g45.1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g940g1034kcal28.2g30.1g94g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5553kcal608g96.4g313.6g12.8g
Valittu annoskoko2500g2776kcal304g48.2g156.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1388kcal152g24.1g78.4g3.2g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486