Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g577g162kcal3.5g34.3g1.2g14.4g
Kananmuna kuorineen punnittu249g314kcal27.4g0.7g22.4g0g
Maksa naudan 1382g1812kcal254.1g80.5g51.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g79g577kcal0.8g0.8g63.2g0g
Sipuli (kuorittu)213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5841kcal577.2g253g276.6g36g
Valittu annoskoko2500g2921kcal288.6g126.5g138.3g18g
Annoskoko puolitettuna1250g1460kcal144.3g63.3g69.2g9g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632