Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1242g2112kcal248.4g0g124.2g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)202g404kcal8.1g70.7g6.1g0g
Korppujauho 78g284kcal8.1g58.2g0.8g4.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g621g839kcal18.6g24.2g74.5g0g
Kananmuna kuoreton 171g244kcal21.4g0.5g17.5g0g
Puolukka 186g72kcal0.8g12.7g0.9g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7909kcal610.8g332.6g448g17.8g
Valittu annoskoko2500g3954kcal305.4g166.3g224g8.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1977kcal152.7g83.2g112g4.5g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667