Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1264g1593kcal238.9g43g50.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g393g1101kcal70.8g2g90.4g0g
Sipuli 421g128kcal5.3g20.2g0.8g7.2g
Kuohukerma (Ingman)351g1194kcal7.7g10.9g122.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8030kcal645.4g152.2g529.4g14.4g
Valittu annoskoko2500g4015kcal322.7g76.1g264.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2008kcal161.4g38.1g132.4g3.6g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895