Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g882g6441kcal8.8g8.8g705.9g0g
Kananmuna kuoreton 1294g1846kcal161.8g3.9g132.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g118g465kcal2.1g114.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)41g4.1kcal0.6g0g0.2g35g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton141g452kcal32.6g14.8g29.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka24g94kcal0g23.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18604kcal411.8g329.8g1736.2g70g
Valittu annoskoko2500g9302kcal205.9g164.9g868.1g35g
Annoskoko puolitettuna1250g4651kcal103g82.5g434.1g17.5g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546