Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 579g441kcal10.9g89.8g1.2g5.8g
Porkkana 290g95kcal1.8g16.1g0.6g7.4g
Sipuli 116g35kcal1.4g5.6g0.2g2g
Paprika keltainen 58g18kcal0.5g3g0.1g1.2g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)348g452kcal62.6g7.6g21.2g0.3g
Vesi869g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi8.7g29kcal0.4g1.3g2.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g116g185kcal9.3g5.8g13.9g1.7g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g116g197kcal4.1g6.4g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2903kcal182g271.2g114g36.8g
Valittu annoskoko2500g1451kcal91g135.6g57g18.4g
Annoskoko puolitettuna1250g726kcal45.5g67.8g28.5g9.2g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964