Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)739g813kcal169.9g0g15.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g133kcal0g0g14.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 739g133kcal4.1g18.5g3g5.2g
Parsakaali brokkoli 384g135kcal17.7g7.5g1.2g9.6g
Paprika punainen 296g87kcal2.8g13.3g1.2g5.6g
Herkkusieni 118g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g118g99kcal5.1g22.6g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g44g31kcal3.5g3.6g1.6g0g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g15g133kcal0g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3216kcal415g139.6g105.2g45.4g
Valittu annoskoko2500g1608kcal207.5g69.8g52.6g22.7g
Annoskoko puolitettuna1250g804kcal103.8g34.9g26.3g11.4g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375