Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1146g318kcal13.6g46.5g2.3g24.1g
Sipuli (kuorittu)287g77kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g716g931kcal150.4g0g29.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g143g43kcal1.4g5.7g0.4g0g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2891kcal343.8g161.2g66.4g68.4g
Valittu annoskoko2500g1445kcal171.9g80.6g33.2g34.2g
Annoskoko puolitettuna1250g723kcal86g40.3g16.6g17.1g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589