Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1791g2579kcal394.1g0g107.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g345kcal0g0g38.4g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 15g43kcal1.7g5.9g0.5g4.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g320g384kcal7.4g15.4g32g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g320g352kcal7.4g12.8g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7407kcal821.2g68.2g420.8g8.2g
Valittu annoskoko2500g3703kcal410.6g34.1g210.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1852kcal205.3g17.1g105.2g2.1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691