Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 24g210kcal0g0g23.7g0g
Naudan Sisäpaisti1187g1306kcal261.2g1.2g35.6g0g
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Chili paprika punainen107g43kcal2.1g9.6g0g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 12g38kcal1.8g2.2g1.5g4.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g950g342kcal17.1g60.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4076kcal569.4g189.6g128g15.2g
Valittu annoskoko2500g2038kcal284.7g94.8g64g7.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1019kcal142.4g47.4g32g3.8g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729