Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g253g1849kcal2.5g2.5g202.6g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g380g1292kcal7.6g11.4g136.8g0g
Kookoshiutale 89g586kcal7.2g5.7g57.2g14.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1418g547kcal2.3g115.7g1.3g21.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.1g18kcal0.2g4g0.2g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g253g1545kcal48.1g12.7g139.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 101g683kcal27.2g7g58.8g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13041kcal190.2g318g1192.4g96.6g
Valittu annoskoko2500g6521kcal95.1g159g596.2g48.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3260kcal47.6g79.5g298.1g24.2g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976