Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g168kcal0g0g18.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g136kcal0.2g0.2g14.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g47g159kcal9.3g0g13.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g373g105kcal2.2g22.2g0.7g9.3g
Kaali, valkokaali933g197kcal11.2g31.7g1.9g19.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto233g653kcal44.3g0g51.3g0g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Jauheliha, sika-nauta 746g1653kcal130.6g0g126.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6210kcal399g120.8g456.4g62.2g
Valittu annoskoko2500g3105kcal199.5g60.4g228.2g31.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1552kcal99.8g30.2g114.1g15.6g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158